You Tube Marketing

Hoe kunnen wij als bedrijf adverteren op YouTube? Hoe weten we of de juiste doelgroep wordt bereikt? Is het mogelijk de zoekresultaten in YouTube positief te beïnvloeden?

Wat is YouTube?

YouTube is een website waar iedereen gratis videofilmpjes en clips kan uploaden en bekijken. Het betreft onder meer televisiefragmenten, videoclips en zelfgemaakte homevideo's. Deze online videocommunity kent gebruikers over de gehele wereld.


Organisch en betaald adverteren

Om op te vallen tussen de ontelbare uren film die videocommunity YouTube bevat, zijn er twee mogelijkheden om uw doelgroep naar uw video te leiden. De werking van YouTube is vergelijkbaar met een zoekmachine zoals Google. Wanneer er een zoekopdracht wordt ingegeven, worden er organische (onbetaalde) zoekresultaten en gesponsorde video's gepresenteerd.

Unieke methode

De kracht van een combinatie van bewegend beeld en geluid is groot. Video is een perfecte manier om uw producten te presenteren, een bepaalde sfeer te creëren en uw potentiële klanten het product als het ware te laten voelen. Aklik zorgt ervoor dat uw video gemakkelijk en snel gevonden wordt. De methode die Aklik daarvoor hanteert is uniek en kan gebruikt worden om de organische zoekresultaten te beïnvloeden.

Aklik en YouTube Marketing

Aklik kan u adviseren over zowel de betaalde advertenties als over de organische zoekresultaten. Het dusdanig optimaliseren van video's zodat zij hoog scoren in de zoekresultaten, is een unieke service die Aklik als eerste en enige in Nederland aanbiedt. Wij hebben een speciale methode ontwikkeld die aantoonbaar werkt. Onze tevreden klanten Mini Cooper, Liliane Fonds, Sony Xperia en Alex hebben dat inmiddels ondervonden.

Wat kan Aklik voor u betekenen?

Aklik kan voor uw bedrijf een campagne ontwikkelen waarbij u betaalt om opgenomen te worden in de presentatie van gesponsorde video's. Wij bepalen samen welke zoekwoorden daarbij van belang zijn. Aklik houdt uw concurrenten tegen het licht en adviseert hoe u zich sterker kunt profileren. Daarnaast zet Aklik graag haar unieke methode in om uw video's dusdanig te optimaliseren, dat u hoog scoort in de organische search.

Aklik nodigt u van harte uit Contact op te nemen voor een oriënterend, vrijblijvend gesprek over YouTube Optimalisatie voor uw bedrijf, product of dienst.