Google SEO

Hoe krijgen we onze website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google? Is er een bedrijf dat daadwerkelijk begrijpt welke formules Google hanteert om websites te rangschikken?

Wat is Google SEO?

SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Google SEO is het positief beïnvloeden van de organic (niet betaalde) zoekresultaten die Google weergeeft, dusdanig dat uw website of webpagina hoog scoort in deze weergave.


Vindbaarheid verhogen

Met circa 150 miljoen geregistreerde domeinnamen wereldwijd en naar schatting ruim 20 miljard webpagina´s is het een kunst om hoog te scoren in zoekmachine resultaten. Wie begrijpt hoe zoekmachine Google websites indexeert en beoordeelt, kan het zoekresultaat echter beïnvloeden. De experts van Aklik zijn als geen ander op de hoogte van de methodes om de vindbaarheid van uw website op het wereldwijde web te verhogen.

Unieke analysetool

Zoekmachine Google is terughoudend over de wijze van indexeren die gehanteerd wordt en is voortdurend in ontwikkeling. Aklik gaat mee in die ontwikkeling en gebruikt unieke analysemethodes waarmee maandelijks onderzoek gedaan wordt op 300 variabelen naar het Google algoritme. Onze online marketeers bezitten jarenlange ervaring in zoekmachine marketing, zijn Google Gecertificeerd Professionals en volgen trainingen in het binnen- en buitenland.

Aklik en Google SEO

Wij kijken niet alleen naar de technische optimalisatie van uw website, maar ook de content wordt beoordeeld alsmede de aanwezigheid van links en verwijzingen naar uw website elders op internet.

Wat kan Aklik voor u betekenen?

Na een diepgaand kennismakingsgesprek en een volledige analyse van uw huidige website, stelt Aklik een stappenplan op voor zoekmachine optimalisatie. De drie belangrijkste componenten zijn de content (tekst en afbeeldingen), de indexatie en de populariteit van uw website. Door deze componenten te optimaliseren, versterkt u de positie van de website in de natuurlijke zoekmachine resultaten. Vanzelfsprekend worden de resultaten van de optimalisatie gemeten en inzichtelijk gemaakt.

Aklik nodigt u van harte uit Contact op te nemen voor een oriënterend, vrijblijvend gesprek over zoekmachineoptimalisatie.