Google Maps

Staat uw adres goed in Google mijn bedrijfslocaties? Hoe belangrijk is Google mijn bedrijf voor mijn bedrijf? Kunnen we zelf gegevens wijzigen in Google? Is het mogelijk Google mijn bedrijf in te zetten als promotiemiddel?

Wat is Google Maps of Google mijn bedrijfslocaties?

Google Maps biedt gebruikers van de zoekmachine Google de mogelijkheid om te zoeken in een specifieke geografische locatie. Het zoekresultaat geeft de bedrijfsnaam, het vestigingsadres, telefoonnummer en website weer. Bedrijven kunnen hun vermelding op Google Maps uitbreiden met onder meer foto's, aanvullende informatie over openingstijden en kortingcoupons.


Lokale bedrijfsadvertenties

Wanneer uw potentiële klant in een specifieke geografische locatie op zoek is naar een product of dienst, kan hij zoekmachine Google inzetten. Naast organische zoekresultaten en Google Adwords zal deze zoekmachinegebruiker tevens een kaart gepresenteerd krijgen met lokale bedrijfsresultaten voor zijn zoekopdracht. Het is daarom van groot belang dat uw bedrijfspresentatie op Google Maps actueel en volledig is.

Google Maps uitbreidingen

Naast de standaard vermelding van adresgegevens en telefoonnummer zijn de bedrijfsgegevens die Google Maps toont eenvoudig uit te breiden. In één oogopslag kunt u bijvoorbeeld laten zien wat uw openingstijden zijn, welke betaalmiddelen u accepteert en welke producten u verkoopt aan de hand van foto's. Aklik weet welke gegevens in uw branche van belang zijn en wat uw concurrenten wel en niet laten zien.

Aklik en Google Maps

Naast uitbreiding van de standaard bedrijfsgegevens in Google Maps, kunt u speciale pictogrammen toevoegen en zelfs specifieke zoekwoorden opgeven waarbij uw advertentie moet worden weergegeven. Vanzelfsprekend weten de specialisten van Aklik exact met welke zoekwoorden uw bedrijf het beste kan scoren in het zoekresultaat.

Wat kan Aklik voor u betekenen?

Aklik kan voor u de bedrijfsinformatie die getoond wordt op Google Maps optimaliseren en beheren. Wij kunnen bestaande campagnes doorvoeren in Google Maps alsmede nieuwe acties ontwikkelen. Een presentatiedashboard stelt ons in staat te monitoren hoe effectief de inzet van Google Maps is voor uw bedrijf.

Aklik nodigt u van harte uit Contact op te nemen voor een oriënterend, vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van Google Maps.