Google Ads

Gebruiken we de juiste keywords? Hoe meten we of de juiste doelgroep wordt bereikt? Is onze advertentietekst uitnodigend genoeg? Wat zijn Google Gecertificeerd Professionals?

Wat is Google Ads?

Wanneer een gebruiker zoekwoorden heeft ingegeven in zoekmachine Google, verschijnt er een pagina met zoekresultaten. Deze pagina bevat zogeheten organic resultaten (niet betaalde zoekresultaten) en advertenties. Met Google Ads bepaalt u bij welke zoekwoorden (Google Ads) uw advertentie wordt getoond naast de organic zoekresultaten.


Beheersbaar adverteren

Wanneer u uw product of dienst onder de aandacht wilt brengen, is internet een onmisbare schakel in uw promotiecampagne. Waarbij het belangrijkste aspect de vindbaarheid van uw online presentatie is. De juiste inzet van Google Ads verhoogt uw vindbaarheid op het web. De beheersbaarheid van deze wijze van adverteren is uitzonderlijk hoog. Uw vastgestelde budget wordt niet overschreden en advertenties alleen getoond aan mensen die op zoek zijn naar uw product of dienst.

Google Gecertificeerd Partner

Iedereen kan binnen enkele minuten een Google Ads account aanmaken en starten met adverteren. Wilt u echter optimaal rendement halen uit uw campagne, schakel dan een expert in. Aklik mag zich al vanaf 2005 een Google Certified Partner noemen. Wij werken met Google Ads gekwalificeerde professionals die met goed gevolg examens afleggen, afgenomen door Google zelf.

Aklik en Google Ads

De Google gecertificeerde professionals van Aklik zijn online marketeers die zich blijven ontwikkelen en op de hoogte zijn van de meest actuele werkwijze van Google. Er wordt bijvoorbeeld voortdurend onderzocht hoe Google betaalde en niet betaalde resultaten rangschikt middels een unieke analysetool. Om de status Google Certified Partner te behouden, beheert Aklik een budget van minstens $ 100.000 per 90 dagen voor haar klanten.

Wat kan Aklik voor u betekenen?

Na uitgebreid vooronderzoek bepalen wij samen met u welke zoekwoorden uw doelgroep wordt bereikt en welke woorden voor optimaal rendement zorgen. Vervolgens schrijven wij korte, krachtige advertentieteksten om de zoekmachinegebruiker tot klikken te verleiden. Daarnaast adviseren wij u welke pagina het meest geschikt is binnen uw website om in te zetten als landingspagina voor de zoekmachinegebruiker. Uiteraard meten wij alle opgezette campagnes zodat de resultaten voor u inzichtelijk en volledig transparant zijn.

Aklik nodigt u van harte uit contact op te nemen voor een oriënterend, vrijblijvend gesprek.