Detachering

Al onze medewerkers zijn Google Certified en Bing Certified

Gecertificeerd als eerste zoekmachinespecialist in Nederland met examencijfer 9,8

Jarenlange ervaring met Google Ads in verschillende vakgebieden

Onze klanten beoordelen onze dienstverlening gemiddeld met een 9,3

Wilt u ook een Google Ads specialist in uw organisatie of wilt u meer weten?

Deze bedrijven vertrouwen op de detachering van Aklik

Thomas is als interim bij ons aan de slag. We hebben wij nu al 20 sollicitanten gehad, maar we hebben nog niemand van vergelijkbaar niveau gevonden.

Marieke van Schaik

Snel inzetbaar

U wilt als organisatie in staat zijn direct pieken op te vangen. Wanneer het nodig is wilt u moeiteloos uw personeelsbestand kunnen aanpassen. Op die momenten kunt u op Aklik rekenen. Wij regelen de juiste kandidaat om een zieke medewerker op te vangen of een compleet team voor een nieuw online project. Onze kracht? Jarenlange ervaring in online marketing en in het bouwen van Google Ads campagnes in elk vakgebied. U kunt rekenen op gecertificeerde medewerkers en een professioneel kandidatenbestand.

Google Ads campagnes en Google Analytics

Aklik is gespecialiseerd in Google Ads campagnes. Onze flexwerkers voldoen aan alle gewenste kwalificaties en certificeringen, hebben ruime werkervaring en worden intensief begeleid. Onze specialisten hebben elk hun eigen vakgebied waarin ze uitblinken. Zo hebben we specialisten die zeer vaardig zijn in Social Media, SEO, Google Analytics en rapportering.

Gemotiveerd personeel

Voor onze flexwerkers is flexwerken veelal een bewuste keuze. Het zijn gemotiveerde medewerkers die zich op tijdelijke basis willen inzetten voor uw bedrijf of organisatie. Aklik fungeert als werkgever en vervult dan ook alle verplichtingen. Van het salaris tot de begeleiding van de jaaropgave, alles wordt geregeld. Makkelijk en efficiënt. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Bel of mail ons gerust.