Over Aklik Media

Wanneer is Aklik ontstaan? Wie werken er? Welke diensten levert Aklik? Waarom zou ik met Aklik in zee gaan?

IJzersterke basis

Bevlogen ´vakidioten´ die van hun hobby een geoliede online marketingmachine hebben gemaakt, dat is de basis van Aklik. Dennis van Bekhoven is al vanaf het begin de drijvende spil achter Aklik Media. Dennis beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in online marketing.

Gecertificeerd Google Partner

Aklik is in 2006 door Dennis van Bekhoven opgericht, alle werkzame internetspecialisten hebben echter minimaal zeven jaar ervaring met online marketing. Daarnaast is ons bedrijf opgenomen in de Google Partner Gids en is Dennis van Bekhoven in 2005 door Google gecertificeerd als één van de eerste zoekmachine specialisten in Nederland. Aklik Media is gecertificeerd in: Search Advertising, Display en Advertising, Google Shopping, Re-marketing campagnes, Google Mobile Advertising, Google mijn bedrijfslocaties, YouTube, Google Analytics en Google Tag manager. Vraag een offerte op maat aan voor uw Google Ads, Facebook / Instagram of LinkedIn campagne.


Aklik Media en uw bedrijf

Kennis en flexibiliteit zijn de belangrijkste kwaliteiten van ons bedrijf. Maar ook efficiëntie is van groot belang, om de kosten laag te houden en u tegen een goede prijs van dienst te zijn. Aklik Media Media weet hoe uw bedrijf, dienst of product op de beste wijze online vertegenwoordigd kan zijn. Onze werkwijze heeft zich keer op keer bewezen en de resultaten zijn voor onze klanten inzichtelijk en meetbaar.

Wat kan Aklik Media voor u betekenen?

Aklik Media is innovatief en voortdurend in beweging. Wij zijn een sales gericht online marketing bedrijf met als specialisatie zoekmachine marketing. In nauwe samenspraak met u versterkt Aklik Media Mediade aanwezigheid van uw bedrijf, product of dienst in veelgebruikte zoekmachines zoals Google en Bing/Yahoo/Microsoft Advertising maar ook de zoekresultaten binnen de populaire websites YouTube en Facebook zijn beïnvloedbaar door ons. De door Aklik Media ontwikkelde methode om de organische zoekresultaten in YouTube te beïnvloeden is uniek in Nederland. Wilt u direct een Google Ads campagne laten opzetten door Aklik Media? Neem dan contact met ons op.